Utfordring

Øyafestivalen ansetter folk fra hele landet som hjelper til i tiden før, under og etter festivalen. Det ble brukte mye tid på å innhente informasjon om de ansatte, samt få underskriften på arbeidskontrakten. Før kontrakten kunne sendes ut måtte blant annet adresse, kontonummer og skattekommune innhentes. Når denne informasjonen var på plass, ble kontrakten sendt ut per e-post eller post. Arbeidstakeren måtte skrive ut, signere og sende tilbake per post, eller scanne og sende tilbake på e-post. En veldig tidkrevende prosess som krevde mye administrasjon, både med utsendelse og purringer.

Løsning

Med skjemaløsning fra Signere.no får Øyfestivalen muligheten til å sende en e-skjemalenke til arbeidstakere på e-post. Arbeidstakeren fyller ut nødvendig informasjon og signerer med BankID. All informasjon blir flettet inn i en arbeidskontrakt, og Øyafestivalen blir varslet om at en ny person har signert en arbeidskontrakt. Ansvarlig hos Øyafestivalen får da mulighet til å signere den samme arbeidskontrakten med BankID. Signert arbeidskontrakt blir sendt på       e-post til både arbeidstaker og Øyfestivalen. I tillegg er kontrakten alltid tilgjengelig for begge parter ved å logge inn på signere.no.

- Før manglet vi gjerne 70 prosent av kontraktene et par uker før festivalstart. Det krevde intens purring for å få kontraktene på plass. Jeg sparer nok en, kanskje to ukers jobb på å bruke elektronisk signering, sier salgs- og økonomiansvarlig for Øyafestivalen, Thomas Valnes.

 

Les mer om Signere Skjema »

  • "Øyafestivalen har gått over til å bruke signere.no som en enkel måte å få inn arbeidskontrakter på. Dette har vist seg å fungere fantastisk bra, strømlinjeformet og enkelt for alle parter"

    Thomas Valnes, Salgs- og økonomisjef Øyafestivalen

Har du lignende utfordringer?

Kontakt oss i dag for et uforpliktende møte