• «Websystemer AS bruker Signere.no sitt API for autentisering i vår elektroniske budgivningsportal TryggBudgivning.no. Portalen har siden 1. januar 2014 håndtert over 200.000 bud med BankID. I tillegg er e-signering tett integrert i våre fagapplikasjoner Webtemp og Webmegler. Signere.no sitt API er enkelt og raskt å ta i bruk.»

    Pål Havnevik - Partner og utvikler i Websystemer

Utfordring

Fra og med januar 2014 ble det innført en rekke nye regler for hvordan budrunder skal gjennomføres. Blant annet ble eiendomsmeglerne pålagt å sørge for at alle budgivere legitimerer seg. Dette skapte et behov for smarte løsninger som kan bidra til at meglerne unngår manuelt merarbeid som følge av strengere krav.

Løsning

Websystemer valgte å bruke BankID for å bidra til mer effektive budgivingsprosesser. Som   en integrert tjeneste i eiendomsmeglerprogramvaren Webmegler, lanserte de i 2014 en ny tjeneste kalt TryggBudgivning.no. Her legges det til rette for at du kan gi bud ved hjelp av BankID.

Ved hjelp av en løsning fra Signere.no identifiserer budgiveren seg med BankID. Deretter fylles budmeldingen ut og overføres til eiendomsmegleren.
 

Les mer om Signere API »

 

Elektronisk tinglysning

Signere.no tilbyr nå muligheten for elektronisk tinglysning i Webmegler

Har du lignende utfordringer?

Kontakt oss i dag for et uforpliktende møte